İndirim için MHP'den kampanya
Haber
28 Aralık 2021 - Salı 01:05 Bu haber 3208 kez okundu
 
İndirim için MHP'den kampanya
Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda Milliyetçi Hareket Partisi Bandırma İlçe Başkanlığı, halkın yararına olacak indirimleri hızlandırmak üzere ilçe çapında teşvik ve katılım kampanyası düzenlendi.
Siyaset Haberi
İndirim için MHP'den kampanya

MHP Bandırma İlçe Başkanı Bekir Bozkurt, gazetemize kampanya ile ilgili yaptığı açıklamada, halkın yararına olacak indirimleri hızlandırmak üzere partilerince ilçe genelinde teşvik ve katılım kampanyası düzenlendiklerini söyledi.

 

Piyasalarda beklenen güvenin, yine hükumetten beklenen adımlarla sağlandığı ifade eden Bozkurt “Ancak kurdaki düşüş hızı, kur bahane edilerek her alanda, her kalemde artırılan fiyatların gerçek ve makul rakamlara indirilmesinde görülmemektedir. Kur reel değerlerine çekilirken; fiyatlardaki abartılı artışların sonlandırılması ve özellikle temel ihtiyaç maddeleriyle ilgili piyasa rakamlarının da gerçek değerlerine indirilmesi gerekmektedir. Artık herkesin, her kesimin elini taşın altına koymasının zamanı gelmiştir. MHP olarak, halkın tükettiği temel ihtiyaç ürünlerinin fiyatlarında indirime gidilmesi için ilçe genelinde teşvik ve katılım kampanyası başlattık. Bu bağlamda MHP  ilçe teşkilatımız esnaf, üretici ve tüccar kesimiyle, süpermarketlerin yöneticileriyle, sanayicilerle bire bir temasa geçerek milletimiz adına ilgili herkesten indirim kampanyasına katkıda bulunmalarını talep etmektedir ” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: İndirim, için, MHP'den, kampanya,
Yorumlar
Haber Yazılımı