Mutlu: Önce kaliteli hizmet..!
Haber
20 Aralık 2021 - Pazartesi 17:46 Bu haber 2885 kez okundu
 
Mutlu: Önce kaliteli hizmet..!
Mutlular Gönen Termal Yıldız Otel işletmesi kaliteli hizmet anlayışıyla yeni yıla hazırlanıyor. Mutlular Grup A.Ş. Yönetim Kurulu 1.Başkanı İbrahim Mutlu, Kaplıcalar işletmesinin yeni hizmet anlayışıyla termal turizm de layık olduğu konuma kısa sürede ulaşacağını belirterek, ilçe de termal turizm üzerine kısır tartışma döneminin artık bittiğini vurguladı.
Türkiye Haberi
Mutlu: Önce kaliteli hizmet..!

15 Aralık’ta devir-teslim işlemleri tamamlanan Gönen Kaplıcaları’nın  işletmeciliğini üstlenen Mutlular Grup, yeni hizmet anlayışıyla yeni yıl öncesi çalışmalarını  yoğunlaştırdı.
 
Mutlu: Başkan Palaz ve yönetimini kutluyorum..
 
Mutlular Grup Yönetim Kurulu 1.Başkanı İbrahim Mutlu, yaptığı açıklamada şöyle dedi:
“Grubumuz, bu girişimimiz ile hizmet, turizm  ve sağlık sektörüne de  girmiş oldu. Kuşkusuz, bu anlık bir karar değildi ve biz bilinçli, plan  ve programlı olarak zaten bu hizmet alanına girmek için  belli çalışmalara ve hatta belli yatırımlara başlamıştık. Çünkü, Aile ve Grup olarak, bu kentin insanıyız, sadece Kaplıcalar değil, Allah’ın bir lütfu olan jeotermal su kaynaklarımızın yıllardır rasyonel bir biçimde  ilçemizin ve vatandaşların yararına layıkıyla kullanılamadığını görüyor ve bu konuda yaşanan tartışmaları izliyorduk. Bu kaynakların ve hizmetin siyasi amaç ve kaygılarla kullanılması fiziken mümkün değildi. Bunu zaman içerisinde ilçemizde hemen herkes gördü, yaşadı. Hatta ,bu konudaki sorun ve sıkıntılar öyle bir noktaya geldi ki, biz bu enerji kaynağını ve işletmeleri ne yapacağız, noktasına kadar konu taşındı. Belediyemiz ve Kaplıcalar yönetimimiz de gecikmiş ama doğru bir karar vererek, bugünkü adımı attı ve Gönen’in önünü açtı. Ben, bu konuda Başkanımız İbrahim Palaz ve yönetimini kutluyorum.” dedi.
 
Mutlu: Otelimiz full ve hizmette..!
 
Kaplıcalar işletmesinin devir işlemlerinin gerçekleşmesiyle işletmeyi gerek fiziki gerekse insan kaynakları açısından Mutlular Grup olarak, en iyi şekilde değerlendirdiklerine dikkat çeken Mutlu,” Grubumuz için tüm yatırım ve faaliyetlerimizde olduğu gibi öncelikle  sunulacak hizmette kaliteyi ön planda tutuyoruz. İşletmenin çevresinden odalarına,  sağlık ünitelerinden yemekhanesine ve  yemeğine, hijyene ve huzura kadar misafirlerimizin memnuniyeti çok önemli. Hizmette kalitenin gözetilmesi ve müşteri memnuniyeti çok önemli. Eminim ki, kısa sürede müşterilerimiz gibi hemen herkes konuda kısa sürede farklılığımızı görecek. Şu anda otelimiz ve tüm işletmelerimiz faal ve otelimiz full. Sunulan hizmetlerden herkes memnun. Verilen hizmet kalitesi yeni yıl ile birlikte daha da artacak. Yılbaşında sürprizlerimiz var ve vatandaşlarımızı bekliyoruz. Hem gönüllerince eğlensinler hem de dün ile bugün arasındaki farkı görüp, yaşasınlar” dedi.
Kaynak: Editör:
Etiketler: Mutlu:, Önce, kaliteli, hizmet..!,
Yorumlar
Haber Yazılımı