"45 Saniye" Tiyatro Oyunu Seyirci İle Buluştu
Haber
07 Mart 2022 - Pazartesi 17:38 Bu haber 2207 kez okundu
 
"45 Saniye" Tiyatro Oyunu Seyirci İle Buluştu
“45 Saniye” zor bir karar anında insanın aklından geçenlere ışık tutan bir oyun. Bir karar anındaki çare arayışı oyunun temelini oluşturuyor. Bir kadının iç sesleri vasıtasıyla oyun bize kısacık bir anın portresini çizerken, kadınların içinde bulunduğu gerçeklik ile de bizleri yüzleştiriyor.
- Haberi

Tiyatro oyununun ardından konuşmalarını gerçekleştiren Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun; "Kadınların gündelik hayatta karşılaştıkları problemlerin toplum tarafından küçümsenmesi ve bu konu hakkında hiçbir dik duruşun sergilenmemesi, en küçük diyalogların bile kadınların omuzlarına büyük bir yük bindirmesi gibi dikkat çekilmesi gereken toplumsal olayları konu alan tiyatro oyunumuzu beğenerek izledim" dedi.

Kadınlarımızın toplumsal olarak gündelik hayatta daha fazla rol oynaması gerektiğine vurgu yapan Bandırma Belediye Başkanı Av.Tolga Tosun; "Kadınlarımız sürekli olarak kötü haberlerle gündeme geliyor, toplumu bu konuda bilinçlendirmek ve farkındalık oluşturmak için de çalışıyoruz. Böyle güzel bir oyun sergiledikleri için Başta Aybike Turan, Duygu Serin, Melda Narin'e ve bu günde salonu dolduran Bandırma halkına teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Teşekkürlerinin ardından Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun ve CHP Ankara Milletvekili ve TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Üyesi Gamze Taşçıer, değerli oyuncularımıza günün anısına çiçek takdim ettiler.

Kaynak: Editör:
Etiketler: "45, Saniye", Tiyatro, Oyunu, Seyirci, İle, Buluştu,
Yorumlar
Haber Yazılımı