Balıkesir'de alternatif tören modasını AK Parti bozdu
Haber
30 Ekim 2022 - Pazar 03:26 Bu haber 1740 kez okundu
 
Balıkesir'de alternatif tören modasını AK Parti bozdu
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resmi töreninin ardından son yollarda moda haline getirilen gerçekleştirilen alternatif törende AK Parti’nin çelenk koyması büyük alkış aldı. CHP ve İYİ Parti’nin anıta çelenk sunmasının ardından tören alanında bulunan AK Parti’nin çelengi de anons edildi. Anons sonrası İl Başkan vekili ve AK Partililer anıta çelenk koydu. Törene katılanlar AK Parti’nin Atatürk Anıtı’na çelenk sunması üzerine alkışlarla karşılık verdi.
Siyaset Haberi
Balıkesir'de alternatif  tören modasını AK Parti bozdu

Son yıllarda  milli bayramlar konusunda Valilik ve Kaymakamlıkların orgarize ederek progreklediği resmi kutlamalara sembolik olarak katılarak  Atatürk Anıtlarına alternetif  tören ve kutlamalar kapsamında çelenk konulması alışkanlığını Balıkesir'de AK Parti,bozdu. 

CHP önceliğinde başlatılan İY Parti ve  C.başkanı Erdoğan ile AK Parti  karşıtı partiler ve kimi sivil toplum örgütlerinin  yer aldığı  alternatif tören ve kutlamalara bu yıl  AK Parti'de katılarak,Atatürk anıtına çelengini koyması izleyiciler ve katılımcılar tarafından alkışlarla karşılandı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Balıkesir'de, alternatif, , tören, modasını, AK, Parti, bozdu,
Yorumlar
Haber Yazılımı