Bandırma ADD'de Başkan Yeşiltaş
Haber
14 Mart 2022 - Pazartesi 15:58 Bu haber 3688 kez okundu
 
Bandırma ADD'de Başkan Yeşiltaş
Atatürkçü Düşünce Derneğinin 14. Olağan Genel Kurulu Barış Manço Kültür Merkezi’nde yapıldı.
Bandırma Haberi
Bandırma ADD'de Başkan Yeşiltaş

Divan Başkanlığını Sedat Pekel’in yaptığı genel kurulda 9 kişilik yönetim kurulu çarşaf listeyle seçildi. 2 başkan adayı arasında Zeynep Yeşiltaş en yüksek oyu aldı. Zeynep Yeşiltaş’ın listesinden kendisiyle birlikte 6 kişi girdi ve salt çoğunluğu aldı.  Diğer  üç aday ise Uğur Kayaalp’ın listesinden geldi. Buna göre yönetim kurulu Zeynep Yeşiltaş, Leyla Çetin Nergis Şengül, Deniz Taylan, Sıdıka Irmak, Uğur Kayaalp, Sadullah Batur ve Dilek Karaarslan’dan oluştu.  Görev dağılımı ilk yönetim kurulu toplantısında yapılacak. Denetim Kurulu Jale Bal,Semih Pak, Nermin Bora, Disiplin Kurulu Verda Dönmez, Ramazan Şenol ve Tülin Akyazar’dan oluşurken Genel Merkez Delegeleri ise Gamze İçim, Sevgi Bülgün Turhan, Serdar Polat, Salih Yaldız ve Vahit Ak oldu.

 

Genel kurulda konuşan Zeynep Yeşiltaş “Ben ve arkadaşlarımın yönetime aday olmaktaki en büyük amacı derneğimizi geldiği noktadan daha ileriye taşıyabilmek, üye sayımızı daha da arttırarak Atatürk ilke ve devrimlerini geniş kitlelere özellikle kadın ve çocuklarımıza anlatmak, benimsetmek, gençlerimiz laik, cumhuriyetçi, Atatürkçü gençler olarak yetişmesini sağlamaktır. Bu nedenle burs fonumuzu artırmak için farklı alternatifler geliştirmek, daha çok öğrenciye ulaşmak arzusundayız. Ülkemizde yaşanan olumsuz koşullar ve ekonomik çöküş nedeniyle eğitimine ara veren zorluk yaşayan öğrencilerimizin elinden tutmak istiyoruz. Sevgili dostlar, tarihi kendilerine göre yazanların baş tacı edildiği bu dönemde biz Atatürk ilke ve devrimlerine her yerde ve he zaman korkusuzca haykırmak için bu göreve talip olduk” dedi.

Genel Kurula Belediye Başkanı Tolga Tosun, CHP İlçe Başkanı Dr.Selim Panç, İYİ Parti İlçe Başkanı Necmi Sert, Genç Parti İlçe Başkanı Ali Karaaslan,  ADD Genel Sekreteri Namık Havutça, ADD Güney Marmara Sorumlusu Devrim Ercan, ve Belediye Meclis Üyeleri Merve Polat, Nüvit Erten, Sıtkı Ağan, Fatma Sibel Salı Karabacakoğlu, Onur Çon ve STK’ların başkan ve yöneticileri katıldı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Bandırma, ADD'de, Başkan, Yeşiltaş,
Yorumlar
Haber Yazılımı