Başkan Tosun,yerel seçimler için Van yolcusu
Haber
25 Mayıs 2022 - Çarşamba 18:59 Bu haber 2378 kez okundu
 
Başkan Tosun,yerel seçimler için Van yolcusu
Başkan Tosun, 29 Haziran'da yapılacak CHP'li büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarının katılacağı Van'da gerçekleştirilecek Çalıştay için Van'a gitti.
Bandırma Haberi
Başkan Tosun,yerel seçimler için Van yolcusu

 
Bayşkan Tosun,konu ile ilgili sosyal medyada şu açıklamayı yaptı;
 
"Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun çağrısıyla, genel seçim hazırlıklarının konuşulacağı, 27-29 Mayıs tarihlerinde Van’da yapılacak olan; “Belediye Başkanları Çalıştayı”na, 11’i büyükşehir olmak üzere 225 belediye başkanı ile birlikte katılmak üzere çok sevdiğim Bandırma’dan ayrıldım.
Fakat ayrılmadan önce Türk ve Dünya Sinemasının çok önemli yönetmenlerinden, hepimizin gurur duyduğu hemşerimiz merhum Tunç Başaran’ın annesi, değerli yazarımız Pakize Başaran’ı ziyaret ettim. 103 yaşına rağmen hala yazan, eser üreten Pakize Başaran, kontrol ve tedbir amaçlı olarak Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesine yatırılmıştı. Beni görünce çok sevindi, ben de onu çok seviyorum. Ellerinden öperek ayrıldığım sevgili Pakize Başaran’dan bol bol hayır duası da aldım. Ülkemizin asıl değerleri olan aydınlarımızın, düşünce ve fikir ustalarının, sanatçılarımızın kıymetini bilmeliyiz.
Çalıştay sonrası yeniden kavuşmak umuduyla Allahaısmarladık Bandırma."
Kaynak: Editör:
Etiketler: Başkan, Tosun,yerel, seçimler, için, Van, yolcusu,
Yorumlar
Haber Yazılımı