BBB ulaşım tarifesini ' GÜNCELLEDİ'
Haber
15 Mart 2022 - Salı 15:03 Bu haber 4007 kez okundu
 
BBB ulaşım tarifesini ' GÜNCELLEDİ'
Akaryakıt fiyatlarının önlenemez yüksekliği şehit içi toplu taşıma ücretlerine zammı beraberinde getirdi. Balıkesir’de taksi, taksi dolmuş ve Büyükşehir Belediyesi araçlarındaki fiyatlar akaryakıt zamlarına göre güncellendi.
Bandırma Haberi
BBB  ulaşım tarifesini ' GÜNCELLEDİ'

Yapılan zamla birlikte taksi dolmuş ücretleri siviller için 4,5 TL’den 6 liraya, öğrenci biniş ücretleri de 2,75’den 4 liraya yükseldi. BALKART kullanmadan taksi dolmuşlara binecek yolcuların ödeyeceği fiyat 7 lira olarak belirlendi. Taksi dolmuşların yanı sıra Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Toplu Taşıma A.Ş’ de yolcu biniş ücretlerine zam yaptı.

 

Buna göre Büyükşehir Belediyesi’ne ait toplu taşıma araçlarını kullanacak siviller 4,25 lira yerine 5,25 TL ödeyecekken öğrenciler ise 2,25 yerine 3,5 TL ücret ödeyecek. Taksi dolmuş ve belediye otobüslerine yapılan zamlarla birlikte taksi ücretlerine de güncelleme geldi. Taksilerde kısa mesafe ücreti 20 TL’den 27 TL’ye çıkarılırken, taksimetre açılış ücretleri de 7 liradan 9 liraya yükseltildi. Akaryakıta gelen son zamlarla birlikte servis taşımacılığı yapan araçların fiyatları da yeniden belirlendi. Servis ücretlerindeki artışın yüzde 35 olduğu öğrenildi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BBB, , ulaşım, tarifesini, ', GÜNCELLEDİ',
Yorumlar
Haber Yazılımı