Sn.Yılmaz,ya Bandırma kavşağı ve viyadüğü kimin ihmalinin eseri!?
Haber
16 Haziran 2022 - Perşembe 16:34 Bu haber 4136 kez okundu
 
Sn.Yılmaz,ya Bandırma kavşağı ve viyadüğü kimin ihmalinin eseri!?
DURSUNBEY YOLU NİYE BİTMİYOR SORULARINA YANIT YÜCEL YILMAZ’DAN GELDİ…SN.YILMAZ,YA BANDIRMA'DA YILAN HİKAYESİNE DÖNMÜŞ KAVŞAK VE VİYADÜK KİMİN İHMALİNİN ESERİ..!?
Bölge Haberi
Sn.Yılmaz,ya Bandırma kavşağı ve viyadüğü kimin ihmalinin eseri!?

DURSUNBEY – Kepsut yolu neden bitmiyor sorusunun yanıtını Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz verdi. Yılmaz, ihaleyi alan müteahhidin çeşitli nedenlerle yüklendiği işi bıraktığını ileri sürdü.

Büyükşehir Meclisi’nde muhalefetin yol tepkisi üzerine konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, şu bilgileri verdi:

“Biz bu konuyla ilgili defalarca konuştuk, acımız büyük. Bunun adı kaza. Kaza sırf yol hatasından dolayı olan bir şey değil. Kişisel kusurlar, araçların kusurları, işaretlemeler olabiliyor. Ama özü şu; Dursunbey de bütçesi, her şeyi olan bir yer. Hükümet elinden geleni yapıyor. Bir talihsizlik var, ihaleyi alan müteahhitler bu yolu yapma konusunda işlerini yaparken başka nedenlerden dolayı hayatlarının dengesi bozuluyor, ihaleden çekiliyorlar. Bundan dolayı burası yapılıyor yoksa hükümetin buraya bütçe ayırmamışlığı veya buradaki süreci tamamlamada zafiyet gösterdiği yok. Hepsinin ihalesi yapıldı. Üç kere ihaleyi alan firmanın başına değişik işler geldi. Yani bu Türkiye’de rutin olarak giden işlerin yanında bir de böyle olumsuz giden tarafları var.

 

“DURSUNBEY VE KEPSUT’A DA HİZMET GİDİYOR”

Ama kazayı sadece yola bağladığınız zaman kaza raporunu görmeniz lazım. Yani oradan binlerce araç geçiyor, işaret ve işaretlemeler belli, yolun tamiri içerisinde olması gereken kuralları da belli, Böyle bir kaza kimsenin başına gelmesin. Geldi. Aynı aile ve köy etrafından birçok vatandaşımızı kaybettik acılıyız. Burada suçlanacak bir konu var mı? Evet, bizim işin başında olmamız gerekiyor, yolu çok hızlı yaptırmamız gerekiyor. Biz sadece AK Parti’den oy aldığımız yerlere değil hiç almadığımız yerlere de maksimum, yüzde 100 ne hizmet verebiliyorsak verme noktasında hem hükümetin, hem belediyemiz hem meclisimiz hep beraber seferber olmuş şekildeyiz. Bu bir oy meselesi değil. Buraya irade gösterilmiş, ihale yapılmış, bütçesi ayarlanmış fakat üçtür işi alan firmaların hayatlarında talihsizlik oluyor. Bir daha olmaması için bununla ilgili tekrar çalışmalarımızı yapacağız.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: Sn.Yılmaz,ya, Bandırma, kavşağı, ve, viyadüğü, kimin, ihmalinin, eseri!?,
Yorumlar
Haber Yazılımı