TTB Başkanı Fincancı'ya PKK'dan destek ve övgüler
Haber
13 Kasım 2022 - Pazar 02:17 Bu haber 1588 kez okundu
 
TTB Başkanı Fincancı'ya PKK'dan destek ve övgüler
Türk Silahlı Kuvvetleri'ne "kimyasal silah" iftirası atan TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı'ya Kandil'den destek geldi.
Türkiye Haberi
TTB Başkanı Fincancı'ya PKK'dan destek ve övgüler

Türk Tabipler Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı, terör örgütünün televizyon kanalında TSK’ya “kimyasal silah kullandılar” iftirası atmıştı.

Bu gelişmelerin ardından Fincancı, çıkarıldığı mahkemede tutuklanmıştı.

 

KANDİL’DEN FİNCANCI’YA DESTEK GELDİ

PKK/KCK terör örgütü elebaşı Mustafa Karasu, yaptığı açıklamalarla TSK'ya iftira atarak teröristlere destek verdiği için tutuklanan TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı'ya övgüler dizdi.

Terör örgütü elebaşı Karasu, Fincancı hakkında "“Şebnem hocayı saygıyla selamlıyorum. Gerçekten çok değerli bir insan. Türkiye halkının, toplumunun onurudur. Türkiye halkını Şebnem hoca temsil ediyor. Bu kadar baskı, zorluklar altında o tutumu göstermesi çok değerlidir, cesaretlerin en büyüğüdür. Aydın ahlakını ne olduğunu Şebnem hoca ortaya koydu. Kürt halkı onun bu davranışını hiçbir zaman unutmayacaktır. Bu tutumu gösterenleri ihanetle suçluyorlar. Türk devleti şunun için şiddetli tepki göstermişti: Bu savaş ancak özel savaş olarak yürütülebilir. Bu savaş açığa çıkarsa bu savaşı sürdüremezler. Ondan korkuyorlar. Şebnem hocaya saldırmalarının esas sebebi budur. Bu nedenle aydını, sanatçısı ses çıkarmıyor. Şebnem hoca ‘Zindanlarda gerçekleri söylemeye devam edeceğim’ dedi. Bundan daha onurlu bir duruş olabilir mi? Bütün aydınlar örnek almalı.” ifadelerini kullandı.

 
 
poster
 
  
 
 
360p geselecteerd als afspeelkwaliteit
 
 
 
 
 
 
style="border-width:0px; height:20px; margin:0px !important; width:600px" type="range" />
 
 
 

 

KILIÇDAROĞLU'NUN İFTİRASINI GÜNDEME GETİRDİ

PKK kanalında TSK'yı suçlayan TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı'ya aynı kanalda övgüler sıralayan PKK/KCK elebaşı Mustafa Karasu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun devlete attığı uyuşturucu iftiralarını da gündeme getirmesi dikkat çekti.

Kaynak: Editör:
Etiketler: TTB, Başkanı, Fincancı'ya, PKK'dan, destek, ve, övgüler,
Yorumlar
Haber Yazılımı