Başkan Yılmaz, İş İnsanlarıyla Buluştu
Haber
31 Mart 2022 - Perşembe 16:51 Bu haber 2853 kez okundu
 
Başkan Yılmaz, İş İnsanlarıyla Buluştu
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, görev süresinde 3 yılı geride bırakmasının ardından iş insanlarıyla ‘İstişare ve Hizmet Tanıtım Toplantısı’nda buluştu. Başkan Yılmaz’ın hayata geçirdiği hizmet ve yatırımların anlatıldığı toplantıda, önümüzdeki süreçte hayata geçirilecek yatırımlar da görüşüldü.
Ekonomi Haberi
Başkan Yılmaz, İş İnsanlarıyla Buluştu

 

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz; Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula, Sanayi Odası Başkanı Nazmi Yarış, Ticaret Borsası Başkanı Ersin Erdoğmuş ve Balıkesir’de faaliyet gösteren iş insanlarıyla ‘İstişare ve Hizmet Tanıtım Toplantısı’nda bir araya geldi. Başkan Yücel Yılmaz’ın göreve gelişinin 3. yılını geride bırakasının ardından gerçekleştirdiği hizmetleri anlatan bir sunum gerçekleştiren Genel Sekreter Dr. Mustafa Küçükkaptan; önceki dönemden devam eden yatırımların tamamlanmasından, yeni hayata geçirilen çalışmalara kadar her alanda gerçekleştirilen hizmetleri sanayicilere anlattı. İmar planı uygulamalarından, kent kimliğini ortaya çıkaran restorasyon çalışmalarına, Organize Sanayi Bölgesi’ne alternatif olarak yapılan yoldan şehrin dört bir yanındaki yol çalışmalarına, sahil şeridinin iyileştirilmesi amacıyla yapılan düzenlemelerden yeşil alan düzenlemelerine, çiftçilere ve üretime verilen desteklerden araç filosunun güçlendirilmesine, vahşi depolama alanlarının ıslahlarından derelerin temizlenmesine kadar birçok konuya değindi. Başkan Yücel Yılmaz göreve geldiğinde 2 milyar olan borcun, bugün 1 milyara düştüğünün de altını çizen Küçükkaptan, personel maaşlarının günü gününe ödendiğini de belirtti. 

“YAPAMAZLAR” DENEN HER ŞEY YAPILDI

Başkan Yücel Yılmaz göreve geldiğinde; maaşları ödeyemez, borçları ödeyemez, yarım kalan işleri tamamlayamaz, yatırım yapamaz diyenler olduğunu söyleyen Küçükkaptan, bugünkü süreçte geriye baktığımızda “yapamazlar” denen her şeyin yapıldığını ve daha da iyilerinin de yapılacağını söyledi. Başkan Yücel Yılmaz da gerçekleştirilen çalışmaların değerlendirmesini yaparak önümüzdeki süreçte hayata geçirecekleri projelerden bahsetti. Konuşmaların ardından Başkan Yücel Yılmaz beraberinde; Genel Sekreter Dr. Mustafa Küçükkaptan ve Belediye Başkan Vekili Yasin Sağay ile birlikte sanayicilerin sorularını cevaplayarak taleplerini dinledi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Başkan, Yılmaz,, İş, İnsanlarıyla, Buluştu,
Yorumlar
Haber Yazılımı