Lokantacılar da Yüksel Özakbaş adaylığını açıkladı
Haber
31 Aralık 2021 - Cuma 03:54 Bu haber 3304 kez okundu
 
Lokantacılar da Yüksel Özakbaş adaylığını açıkladı
Yüksel Özakbaş Kristal Kafe’de düzenlediği basın toplantısında 4 Ocak 2022 tarihinde yapılacak olan Bandırma Lokantacılar Odası seçimlerinde başkanlığa aday olduğunu açıkladı.
Bandırma Haberi
Lokantacılar da Yüksel Özakbaş adaylığını açıkladı

 Özakbaş “32 yıldan beri Oda Başkanlığını sürdüren mevcut başkan Hamil Levent Gürer bu güne kadar üyelerimizin yarasına merhem olmamıştır. Sadece kendi koltuğunu korumak için çaba sarf etmiştir. Görev süresi boyunca hesap verilebilirlikten uzak, kapalı kapılar ardından bir yönetim anlayışını tercih etmiştir. Pandemi döneminde oda üyesi arkadaşlarımızın hiçbir sorununu çözmemiştir. Artık değişim zamanı gelmiştir. Ben ve ekip arkadaşlarımızla bu göreve talibiz. Gelin hep birlikte değişime ortak olun” dedi. Özakbaş, seçildikleri takdirde Oda’yı şeffaf bir şekilde üyelerle birlikte yöneteceklerinin altını çizdi.

 

Yüksel Özakbaş kimdir?

1969 yılında Bandırma’nın Akçapınar Mahallesi’nde doğan Yüksel Özakbaş, ilk ve orta okul öğrenimi Akçapınar’da tamamladı. Lise öğrenimini Bandırma Şehit Mehmet Gönenç Lisesi’nde tamamlayan Özakbaş, evli ve 2 çocuk babası olup 10 yıldan bu yana restoran işletmeciliği yapmakta.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Lokantacılar, da, Yüksel, Özakbaş, adaylığını, açıkladı,
Yorumlar
Haber Yazılımı