MHP 'den Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma konferansı
Haber
06 Mart 2022 - Pazar 01:09 Bu haber 2610 kez okundu
 
MHP 'den Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma konferansı
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Bandırma Şoförler Odası Düğün Salonunda düzenlenen “Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” konulu toplantıda, adım adım Anadolu’yu gezerek vatandaşlarla bir araya gelmeye, fikir alışverişinde bulunmaya gayret gösterdiklerini söyledi.
Siyaset Haberi
MHP 'den Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma konferansı

Büyükataman, siyaset kurumunun toplumun tüm dinamikleriyle bir araya gelmesi kadar doğal bir şey olamayacağını dile getirerek, “Ülke olarak muhatap olduğumuz tehdit ve tehlikeler dikkate alındığında, muhatap olduğumuz sıkıntılar değerlendirildiğinde, siyaset kurumunun sorumlulukları dünle mukayese edilemeyecek kadar çok fazla.” dedi. 6 muhalefet partisinin bir araya gelmesini “Gökkuşağı koalisyon ittifakı” olarak nitelendirdiğini belirten Büyükataman, “Bu ittifakın 28 Şubat’ta ortaya koyduğu tavır bizim şapkamızı önümüze alıp ciddiyetle düşünmemize vesile olabilecek yaklaşımdır. Ülkenin geleceğine dair ne kadar samimi olduklarını ortaya koydular.” şeklinde konuştu.

 

2023 seçimlerine de değinen Büyükataman “Türkiye’nin geleceğinin oylanacağı, gelecekte nasıl bir Türkiye olacağı, hayati kararların alınacağı tarihi bir seçimdir. Bu seçimlerin telafisi yok. Türkiye kritik virajı aşma noktasında. Bu virajın sağlıklı bir şekilde aşılabilmesi, Türkiye’nin düzlüğe çıkarılabilmesi adına ‘2023 bir kader seçimidir’ diyoruz. Bu seçimleri önce ülke sevdalısı olan milliyetçiler çok önemsemek zorunda. Elimizin erdiği her yere mutlaka ulaşarak ülkenin geleceğine dair ihanet oyunlarını, CHP ve taşeronlarının Türkiye’yi nereye götürmek istediklerini bıkmadan usanmadan anlatmalı, vatandaşlarla paylaşmak zorundayız.” ifadesini kullandı.

Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantısına Tokat Milletvekili Yücel Bulut, MYK Üyesi İbrahim Ünal, MDK Üyesi Muhammet Tekin ve Balıkesir İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel ve Bandırma İlçe Başkanı Bekir Bozkurt’un katılımıyla gerçekleşti.

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, 'den, Adım, Adım, 2023, İlçe, İlçe, Anlatma, ve, Aydınlatma, konferansı,
Yorumlar
Haber Yazılımı