Sahte içki 4 günde 23 can aldı..!
Haber
16 Aralık 2021 - Perşembe 01:08 Bu haber 2605 kez okundu
 
Sahte içki 4 günde 23 can aldı..!
Geçtiğimiz dönemlerde çok sayıda insan sahte içki nedeniyle hayatını kaybederken, bugün İstanbul'un Esenyurt ilçesinde 6 kişi sahte içki nedeniyle hayatını kaybetti. Gün içinde sahte içki dolaylı vefat haberleri Gaziantep ve Mersin'den de geldi. Yaşanan bu gelişmenin ardından son 4 gün içinde Kahramanmaraş, Sivas, Yalova, İstanbul, Antalya, Erzincan, Mersin ve Gaziantep'te toplamda 23 kişi hayatını kaybetti.
Türkiye Haberi
Sahte içki 4 günde 23 can aldı..!

Son günlerde Türkiye'nin birçok bölgesinden sahte içki kaynaklı ölüm haberleri gelmeye başladı. Geçen sene çok sayıda can alan sahte içki belası yine hortlarken, bugün İstanbul'un Esenyurt ilçesi, Nizip ve Mut'ta toplamda 11 kişi sahte içki nedeniyle hayatını kaybetti.

 

Esenyurt'ta 3'ü yabancı uyruklu olmak üzere 6 kişi sahte içki nedeniyle hayatını kaybetti. Öte yandan Özbekistan uyruklu Jobborkul Rakhmonov'la birlikte, Esenyurt'ta sahte içki nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 7'ye yükseldi.

 

GAZİANTEP'TE 10 KİŞİ HASTANEYE BAŞVURDU

 

Gaziantep'in Nizip ilçesinde de sahte alkolden zehirlenen 10 kişi hastanelere başvurdu. Tedavi altına alınanlardan 3'ü hayatını kaybderken, diğer şahısların tedavisi hala devam ediyor.

 

ARKADAŞLARIYLA BİRLİKTE SAHTE ALKOL ALDI

Mut'a bağlı Kültür Mahallesi'nde oturan Ali Eser, evine gelen arkadaşları M.A. ve M.S. birlikte alkol aldı. Bir süre sonra evden ayrılan M.A. ve M.S., kendilerini kötü hissederek Mut Devlet Hastanesi'ne gitti. Yapılan kontrollerde sahte içki nedeniyle fenalaştıkları belirlenen M.A. ve M.S., buradaki ilk müdahalelerinin ardından özel bir hastaneye sevk edilerek yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı.

 

EVİNDE CANSIZ BEDENİ BULUNDU

 

Ertesi gün Ali Eser'den haber alamayan yakınları, eve gelerek kendisine ulaşmaya çalıştı. Eser'in kapıyı açmaması üzerine durum sağlık ve polis ekiplerine bildirildi. İhbar üzerine gelen polis ve sağlık ekipleri, çilingir yardımıyla girdikleri evde Eser'in cansız bedeniyle karşılaştı. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Eser'in cansız bedeni, otopsi için morga kaldırıldı. Eser'in sahte içki nedeniyle yaşamını yitirdiği değerlendirilirken, kesin ölüm nedeni ise yapılacak otopsinin ardından belli olacak.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Sahte, içki, 4, günde, 23, can, aldı..!,
Yorumlar
Haber Yazılımı