AK PARTİ SUSURLUK İLÇE BAŞKANINA SALDIRI
Haber
16 Mayıs 2022 - Pazartesi 16:09 Bu haber 3417 kez okundu
 
AK PARTİ SUSURLUK İLÇE BAŞKANINA SALDIRI
AK Parti Susurluk İlçe Başkanı Melih Bağırgan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaretten yargılanın Mertol Kula adlı kişinin saldırısına uğradı.
Bölge Haberi
AK PARTİ SUSURLUK İLÇE BAŞKANINA SALDIRI

Susurluk’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaretten yargılandığı öğrenilen Mertol Kula adlı kişi AK Parti Susurluk İlçe Başkanı Melih Bağırgan’a saldırdı. Olayın Mertol Kula’nın AK Parti Susurluk İlçe Başkanı Melih Bağırgan’ın işyerinde AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a küfür etmesiyle başladığı öğrenildi. Duruma müdahale eden Melih Bağırgan’ın uyarılarına rağmen Kula’nın hakaret ve küfürlere devam ettiği ve sonrasında da  Bağırgan’a saldırdığı kaydedildi. Olay sonrasında AK Parti Susurluk İlçe Başkanı Melih Bağırgan, İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek Mertol Kula hakkında şikayetçi oldu.

 

ŞİKAYETÇİ OLDU

Konuyla ilgili sorularımızı yanıtlayan AK Parti Susurluk İlçe Başkanı Melih Bağırgan, “ İşyerime gelen bu kişi, AK Parti’ye ile Cumhurbaşkanımıza karşı hakaret ve küfürler savurmaya başladı. Kendisine hakaretlerine son vermesi yönünde uyarınca da bana saldırmaya başladı. Bu şahıs daha öncesinde de Cumhurbaşkanımıza hakaret sucundan yargılanmış biridir. Saldırı sonrasında hastaneden darp raporu alıp hakkında suç duyurusunda bulundum. Herkes aynı fikirde olmak zorunda değil ancak bu Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti’ye küfür etme özgürlüğü vermez. Adalet karşısında bu olayın sonuna kadar takipçisi olacağız” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: AK, PARTİ, SUSURLUK, İLÇE, BAŞKANINA, SALDIRI,
Yorumlar
Haber Yazılımı