Bu siyasi dalaşmanın sonu kimseye yaramayacak.!
Haber
20 Şubat 2022 - Pazar 02:05 Bu haber 4207 kez okundu
 
Bu siyasi dalaşmanın sonu kimseye yaramayacak.!
Başkan Tolga Tosun, Bandırma Belediyesi Meclisinin yolunu unutan AK Partili Zeynep Özdemir, Ramazan Yaşar, Hasan Atlı ile Bağımsız Ersan Kırbaş’ın Meclis Üyelikleri düşürülmesi için startı verdi.
Bandırma Haberi
Bu siyasi dalaşmanın sonu kimseye yaramayacak.!

Bandırma Belediyesi Hukuk  İşleri Müdürlüğü devamsız meclis üyelerinden savunmalarını istedi. 4 Meclis üyesinin önümüzdeki hafta için savunmalarını yazılı olarak vermeleri bekleniyor.  Savunması alınan meclis üyelerinin durumları mart ayı olağan toplantısında meclis gündemine geleceği öğrenildi.

Aralık ayı toplantısında gündem dışı söz alan İYİ Partili Belediye Meclis Üyesi Aydilek Gönenç, devamsızlığı alışkanlık haline getiren meclis üyelerinin üyeliklerinin düşürülmesini talep etmişti.  Fahri Atlı, Zeynep Özdemir, Ramazan Yaşar ve Ersan Kırbaş’ın üyeliklerinin düşmesinin ardından Büyükşehir Belediye Meclis’inde de dengeler değişecek. Buna göre MHP’li Harun Algül, CHP’li Ozan Onur, Merve Polat ve Fatma Sibel Salı Balıkesir Büyükşehir Meclisi’nin yeni üyeleri olacak.

 

CHP kanadında bu gelişmeler yaşanırken, Susurluk Belediye Meclis Üyesi İbrahim Dürmüş’ün üyeliğinin düşürülmesinin ardından AK Parti’de  12 toplantıya katılmayan  İYİ Partili Altıeylül ve Büyükşehir Meclis Üyesi Emine Nur Çöller’in üyeliğinin düşürülmesi için gerekli çalışmayı başlattı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Bu, siyasi, dalaşmanın, sonu, kimseye, yaramayacak.!,
Yorumlar
Haber Yazılımı