MUTLULAR GÖNEN TERMAL ,Güney Marmara'nın yeni Sağlıklı Yaşam ve Eğlence Merkezi oydu
Haber
10 Mart 2022 - Perşembe 12:03 Bu haber 3487 kez okundu
 
MUTLULAR GÖNEN TERMAL ,Güney Marmara'nın yeni Sağlıklı Yaşam ve Eğlence Merkezi oydu
8 Mart Kadınlar Günü Dolayısıyla MUTLULAR GÖNEN TERMAL RESORT’ta Düzenlenen Programa Katılan Bayanlar Doyasıya Eğlendiler. YILDIZ RESTAURANT’taki Eğlencede Taner YAZICı&Sevgi ONUR’un Hareketli Parçaları Eşliğinde Geceye Katılan Bayanlar Pistin Tozunu Attırdılar.
Bölge Haberi
MUTLULAR GÖNEN TERMAL ,Güney Marmara'nın yeni Sağlıklı Yaşam ve Eğlence Merkezi oydu

Güney Marmara’nın parlayan Yıldızı MUTLULAR GRUP tarafından 15 Yıllığına kiralanan ve 15 Aralık 2021 tarihinde devir alınan Dünyaca Ünlü Gönen Kaplıcaları’nda özel günlerde düzenlenen eğlence programları ile göz doldurmaya devam ediyor.
 
Haftanın her akşamı hem otel müşterilerine hem de dışarıdan katılım gösteren konuklarına canlı müzik eşliğinde yemek programı düzenleyen Mutlular Gönen Termal Resort’ta; Yılın ilk konseri yılbaşı özel programında Türk pop müziğinin değerli sesi Burcu Güneş sahne aldı. 14 Şubat Sevgililer Günü özel konserinde Öykü Gürman sahne aldı.
 
Her Pazar ve Pazartesi akşamları canlı müzik keyfiyle Güner Sarıer’in yer aldığı Mutlular Gönen Termal Resort’ta Salı ve Çarşamba akşamları Gönenli yılların sevilen sesi Hüseyin Gökçeler yer almakta. Perşembe, Cuma ve Cumartesi akşamları Sevgi Onur performansı ile ile sahne almakta.
 
8 Mart Kadınlar Günü özel programında ilk olarak sahne alan Sevgi Onur ile geceye katılan bayanlara canlı performans sunulurken gecenin ilerleyen saatlerinde sahne alan türk pop müziğinin güçlü seslerinden Taner Yazıcı sahne aldı. 90’lı yıllardan slov parçalar ile geceye başlayan Yazıcı, ilerleyen saatlerdeki hareketli parçaları ile bayanlar gönüllerince eğlendiler.
 
Özel gecelerde düzenlenen eğlence ve konser programlarında ayrıca konuklara özel yapılan çekiliş ile çeşitli hediyeler, konaklama ve açık büfe akşam yemeği kazanma şansı sunulmakta.
Kaynak: Editör:
Etiketler: MUTLULAR, GÖNEN, TERMAL, ,Güney, Marmara'nın, yeni, Sağlıklı, Yaşam, ve, Eğlence, Merkezi, oydu,
Yorumlar
Haber Yazılımı