Serkan Sarı, Yücel Yılmaz'la işbirliği mi yapıyor?
Haber
31 Aralık 2021 - Cuma 10:23 Bu haber 4034 kez okundu
 
Serkan Sarı, Yücel Yılmaz'la işbirliği mi yapıyor?
Balıkesir POLİTİKA'dan ciddi iddia: Cengiz Topel’deki Lunapark arsası gibi Balıkesir için çok değerli konumdaki bir taşınmazın satışına onay veren komisyon raporu Büyükşehir Meclisi’nde oylanırken, baştan beri bu arsanın satışına karşı çıkan CHP İl Başkanı Serkan Sarı her nedense bazı Meclis üyelerini Meclis’e getiremiyor.
Siyaset Haberi
Serkan Sarı, Yücel Yılmaz'la işbirliği mi yapıyor?

28 Aralık’ta toplanan Meclis’te CHP’li üyeler Onur Çon, Özgür Dönmez, Ayhan Halil, Adil Levent Coşkun, Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, Onur Satıcı ve Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık yoktu. Yoklamada izinli oldukları görülen bu üyelerin katılmaması, lunapark arsasının satışıyla ilgili kararın AK Parti gurubunun istediği şekilde çıkmasını sağlamış oldu. CHP İl Başkanı ve Meclis Grup Başkanı Serkan Sarı’nın böylesine önemli bir konunun Meclis gündeminde yer almasına karşın söz konusu CHP’li Meclis üyelerinin oturuma katılmamasına açıklık getirmesi bekleniyor.

 

Aralarında Belediye Başkanları’nın da bulunduğu CHP’li üyelerin 28 Aralık tarihli oturumda hangi gerekçeyle izinli oldukları bilinmiyor. CHP’nin satılmasına karşı çıkıp yargıya taşıdığı arsa için yeni bir satış kararı alınırken, CHP Grubu’nda yaşanan bu izin firesi, parti içerisinde İl Başkanı Serkan Sarı ve o gün izinli sayılan üyelerin Büyükşehir yönetimine dolaylı destek verdiği şeklinde yorumlanıyor.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Serkan, Sarı,, Yücel, Yılmaz'la, işbirliği, mi, yapıyor?,
Yorumlar
Haber Yazılımı