Subaşı: CHP aynı CHP.!
Haber
31 Aralık 2021 - Cuma 09:42 Bu haber 3052 kez okundu
 
Subaşı: CHP aynı CHP.!
Balıkesir AK Parti Milletvekili Yavuz Subaşı, CHP’nin TBMM Grup Başkanvekili Özgür Özel’in özel Kur’an kurslarına yönelik açıklamaları ile ilgili yaptığı açıklamada, Özel’in sahip olduğu kirli dil ile Kur’an kelimesinin biraraya getirilmesinin yakışıksızlığına dikkat çekerek, Özel’i şiddetle kınadığını belirtti.
Bölge Haberi
Subaşı: CHP aynı CHP.!

Milletvekili  Subaşı açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“CHP’nin; TBMM Grup Başkanvekili, şovboy şövalyesi ismi Özgür, zihni mankurt olan insan müsveddesi Özgür Özel kuran kurslarına dil uzatmış. Kirli dili ve Yüce Kitabımız Kur’an kelimesi, yanyana hiç ama hiç yakışmıyor! İnsan müsveddesi CHP’li bu mahluku şiddetle kınıyorum. Şovboy Özgür Özel, unutulmak istenen CHP’nin gerçek yüzünü unutanlara tekrar hatırlattı. CHP’li yıllarda ezan aslından uzaklaşmıştı, camiler ahır olmuştu, Kur’an öğrenmek yasaklanmıştı. Yani CHP’de değişen bir şey yok, CHP aynı CHP.

 

Milliyetçi, muhafazar, dindar kimlikli İYİ Parti ve Saadet Partili vatandaşlarımıza sesleniyorum!

 

Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti karşıtlığı ile, İYİ Parti, Saadet Partisi, Deva Partisi ve Gelecek Partilerinin kimlerle elele yürüdüklerini görmeye ve anlamaya davet ediyorum.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: Subaşı:, CHP, aynı, CHP.!,
Yorumlar
Haber Yazılımı