Beklenen oldu.!
Haber
04 Mart 2022 - Cuma 13:19 Bu haber 3490 kez okundu
 
Beklenen oldu.!
Bandırma Belediye Meclisi’nin Mart ayı Olağan toplantısında Meclis toplantılarına devamsızlıkları nedeniyle Meclis üyeliklerinin düşürülmesi talep edilen Bağımsız üye Ersan Kırbaş, AK Parti’li üyeler Ramazan Yaşar, Zeynep Özdemir ve Fahri Atlı’nın meclis üyelikleri CHP ve İyi Parti’li üyelerin oylarıyla düşürüldü.
Bandırma Haberi
Beklenen  oldu.!

Bandırma Belediye Meclisi, Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti Meclis Grubu tarafından devamsız Meclis Üyeleri Ersan Kırbaş, Ramazan Yaşar, Zeynep Özdemir ve Fahri Atlı’nın üyeliklerinin düşürülmesiyle ilgili önergeyi değerlendirdi. Bahse konu 4 Meclis Üyesi oylama öncesinde savunmalarını Meclis Başkanlığına verdi. Okunan savunmalarının ardından Meclis oy çokluğuyla yargı yolu açık olmak üzere, Ersan Kırbaş, Ramazan Yaşar, Zeynep Özdemir ve Fahri Atlı’nın üyeliklerini düşürdü.

MHP ve Ak Parti’den tepki

Hatırlanacağı üzere, Balıkesir 1.İdare Mahkemesi, AK Parti Susurluk Belediye Meclis Üyesi İbrahim Dürmüş’ün üyeliğinin düşürülmesiyle ilgili Susurluk Belediye Meclis kararının yürütmesini durdurmuştu. AK Parti ve MHP grubu Meclis Toplantısı sonrasında Belediye Hizmet Binası önünde basın açıklaması yaptı. MHP İlçe Başkanı Bekir Bozkurt ve AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Doğan, Meclis Üyeleri Ersan Kırbaş, Ramazan Yaşar, Zeynep Özdemir ve Fahri Atlı’nın üyeliklerinin düşürülmesinin hukuki değil siyasi bir karar olduğunu, meclis kararının iptali için yargı sürecini başlatacaklarını söyledi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Beklenen, , oldu.!,
Yorumlar
Haber Yazılımı