Gönen ve Dr.Yurt
Haber
24 Mayıs 2022 - Salı 14:56 Bu haber 2305 kez okundu
 
Gönen ve Dr.Yurt
Gazeteci-Yazar Engin Arıcan,Gönen Kaymakamı Dr. Arslan Yurt'un sunum ve konuşmasını değerlendirdi.
Manşet Haberi
Gönen ve Dr.Yurt

 

Kaymakam Dr. Arslan Yurt, öncülüğünde organize edilen ilçenin sorunları ve çözüm yolları konulu geniş katılımlı toplantı gerçekleştirdi. Toplantı da Başkan Palaz, Milletvekili Subaşı, Kaymakamımız Dr.Yurt   yaptıkları konuşmalarda çarpıcı ve düşündürücü  açıklamalarda bulundular. Bu konuşmaların üzerinde ayrıca durarak, önümüzdeki sayılarda  analiz edeceğiz.

 

Mevcut konuşmalar içerisinde Dr. Yurt’un ilçemizle ilgili yaptığı sunum ve konuşma çok kapsamlı, içerikli ve yol gösterici, düşündürücü. Şu söylenebilir: Son yıllarda yönetim anlayışı ve tarzı ile Gönen açısından Dr.Yurt, Allah’ın ilçemize bir lütfu olarak görülmeli. Adeta, meyve vermeye durmuş bir bereket yüklü bir ağaç gibi, devlet ve siyasal iktidar, ‘hadi meyvelerini görelim’ diye ilçemize göndermiş. Gönen, FETÖ’cü bir  kamu bürokratından ve yöneticisinden sonra bu kişilik ve karakterde bir kamu bürokratı ve yöneticisi ile tanıştı. Yıllar sonra bulunmaz nimet..!

 

Okurlarımız, bu yorumu abartılı buluyor ise, Dr. Yurt’un toplantı da yaptığı sunum ve konuşmayı hem yayınlanmış videolardan hem de gazetemizin yayınladığı konuşmayı sindire sindire okuyarak değerlendirmeli. Goy  goy yapmıyoruz ve özellikle beni tanıyan ve yazılarımı takip eden okurlarımız, goy goyculuktan nefret ettiğimi de bilirler. Yiğidin hakkını yiğide vermeli..!

 

Başkan Palaz, konuşmasında nicedir ilçenin gündeminde olan beklenti ve taleplere yanıt vermeye çalışmış ve şunun da altını çizmişti. Parke taş, asfalt ve kavşak düzenlemeleri dışında yapılması gereken işlerimiz var.

 

Milletvekilimiz Subaşı ise, Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde  hizmet ve yatırımlar konusunda yönetim anlayışı ve tarzında yaşanan değişimi, bürokratik işleyiş açısından kentsel sıkıntı ve sorunların, hizmet ve yatırımların gerçekleştirilmesi yöntemine, iktidar-muhalefet ekseninde diyaloğun ve birlikteliğin önemine dikkat çekmişti.

 

Kaymakamımız Dr.Yurt ise,  ilçeyi bir bütün olarak masaya yatırarak, gelecek vizyonu ve projeksiyonu kapsamında bugün ve yarın kapsamında  özetle önceliklerine göre yapılması gerekenleri özetlemiş. Kaymakam olarak seyirci konumundan ve statükoca kamu yöneticisi vasfından sıyrılarak içimizden biri olarak yaşanın sıkıntı ve sorunların çözümü noktasında,  gönüllü olarak ,elini değil kolunu yosun tutmuş taşın altına sokmuş, sıkıntı ve sorunların aşılmasında öncülüğe ve ‘hamallığa’  soyunmuş.

 

Kaymakamımız Dr.Yurt’un sunum ve açıklamalarını ilgiyle, sindire sindire okuyun. Aslında Dr.Yurt, bugünün Gönen’i yanı sıra gelecekle ilgili  Gönen’in hepimiz için resmini çizmeye çalışıyor.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Gönen, ve, Dr.Yurt,
Yorumlar
Haber Yazılımı